ElYacht

Élményekben vízen vagyunk!
Magyar Deutsch Bejelentkezés Regisztráció

Promóciós rendezvények

Emelkedjen ki versenytársai közül!

A vitorlások fedélzetén a résztvevők kivételes körülmények között, direkt kapcsolatba kerülnek, a megismertetni kívánt szolgáltatásokkal, termékekkel, az adott márkával, így közvetlen közelről, saját élményeiken keresztül szereznek új ismereteket és jut el hozzájuk a promóció üzenete.

Cél:

A promóciós vitorlás program során piacbefolyásoló módszerekkel, közvetlenül ösztönzzük a résztvevőket (fogyasztók, viszonteladók, képviselők) a vásárlásra. Olyan impulzív értékeket promotálunk, amelyek képesek indító lökést adni a vásárláshoz.

Módszertan:

Az El Yacht Kft promóciós módszereit elsősorban a célcsoportra koncentrálva alakítjuk ki, hiszen a sales promotion sikerét döntően befolyásolja, hogy az adott tevékenység valójában kire irányul. Ennek fontosságára tekintettel eltérő módszerrel közelítjük meg a fogyasztókat és kereskedőket.

A prgramban használt - minden alkalommal személyre szabott - eladásösztönző módszerek általában nem a termékhez (illetve nem annak funkciójához) kapcsolódnak, hanem egyéb előnyök kilátásba helyezésével ösztönzik a meghívottakat.

Hatás:

  • Termékismeret
  • Gyorsabb döntéshozatal
  • Nagyobb volumenű vásárlások elősegítése
  • Hatékonyabb kapcsolattartás és segítségnyújtás
  • Személyes meggyőzőképesség fejlesztése
  • Aktív - ezáltal hatékonyabb és eredményesebb- kommunikáció fejlesztése


Kérje személyre szabott ajánlatunkat!