ElYacht

Élményekben vízen vagyunk!
Magyar Deutsch Bejelentkezés Regisztráció

Flotta / Listaárak

Főoldal > Flotta / Listaárak

Az El Yacht Kft balatoni charter flottáját ELAN 310, Hanse 400  vitorlás hajók valamint WIA 345 típusú elektromos motoros yachtok alkotják!

A bérhajókhoz igény szerint, személyszállításra jogosító hajóvezetői engedéllyel, tapasztalattal és helyismerettel rendelkező kormányost biztosítunk!

Az árak megtekintéséhez kattintson a hajótípusok fényképe mellett található "Árak / felszerelés bővebben" gombra!

ELAN 310 vitorlás hajók

6 hajó: Carina, Norma, Pyxis, Reverto, Sagitta, Vela

Az ELAN 310 hajók, a balatoni viszonyok figyelembevételével, versenyzésre is felszereltek. A vitorlások technikai, és kényelmi szempontból magas minőséget képviselnek. AZ AUGUSZTUS 20. IDŐSZAKRA KIEMELT BÉRLETI DÍJAK ÉRVÉNYESEK! (részletek: leírás alatt)

Lefoglalom Árak / felszerelés bővebben

Hanse 400 vitorláshajó

1 hajó: Puppis

A flotta legnagyobb és legelegánsabb vitorlása, amelyet nem csak kényelmesen, hanem méretei ellenére is egyszerűen meg lehet vitorlázni. AZ AUGUSZTUS 20. IDŐSZAKRA KIEMELT BÉRLETI DÍJAK ÉRVÉNYESEK! (részletek: leírás alatt)

Lefoglalom Árak / felszerelés bővebben

WIA 345 elektromos motoros yachtok

1 hajó: Quinta

A balatoni elektromos motoros yacht egyik legelegánsabb hajója a WIA 345, amelynek fedélzetén mind a hajó vezetője és utasai luxus körülmények között érezhetik magukat. AZ AUGUSZTUS 20. IDŐSZAKRA KIEMELT BÉRLETI DÍJAK ÉRVÉNYESEK! (részletek: leírás alatt)

Lefoglalom Árak / felszerelés bővebben