ElYacht

Élményekben vízen vagyunk!
Magyar Deutsch Bejelentkezés Regisztráció

Flotta / Listaárak

Főoldal > Flotta / Listaárak

Az El Yacht Kft balatoni charter flottáját ELAN 310, Hanse 400  vitorlás hajók valamint WIA 330 és 345 típusú elektromos motoros yachtok alkotják!

A bérhajókhoz igény szerint, személyszállításra jogosító hajóvezetői engedéllyel, tapasztalattal és helyismerettel rendelkező kormányost biztosítunk!

Az árak megtekintéséhez kattintson a hajótípusok fényképe mellett található "Árak / felszerelés bővebben" gombra!

ELAN 310 vitorlás hajók

6 hajó: Carina, Norma, Pyxis, Reverto, Sagitta, Vela

A flotta ELAN 310 hajói, a balatoni viszonyok figyelembevételével, tulajdonosi szemlélettel, versenyzésre is felszereltek, amelynek köszönhetően a vitorlások mind technikai, mind kényelmi szempontból igen magas minőséget képviselnek.

Lefoglalom Árak / felszerelés bővebben

Hanse 400 vitorláshajó

1 hajó: Puppis

A flotta legnagyobb és legelegánsabb vitorlása, amelyet nem csak kényelmesen, hanem méretei ellenére is egyszerűen meg lehet vitorlázni. A nyaralás ezzel a hajóval valóban egyedi és felejthetetlen emlékekkel gazdagítják vendégeinket.

Lefoglalom Árak / felszerelés bővebben

WIA 330 elektromos motoros yachtok

1 hajó: Antibes

ÚJ, exclusive, reprezentatív! A kategóriájában egyedülálló kényelmi megoldások és technikai újítások méltán emelik a yachtot a flotta legnépszerűbb hajói közé. Próbálja ki Ön is!

Lefoglalom Árak / felszerelés bővebben

WIA 345 elektromos motoros yachtok

2 hajó: Myensign, Quinta

A balatoni elektromos motoros yachtok egyik legelegánsabb hajója a WIA 345, amelynek fedélzetén mind a hajó vezetője és utasai luxus körülmények között érezhetik magukat.

Lefoglalom Árak / felszerelés bővebben

Bavaria 32 Cruiser vitorlás hajók

5 hajó: Karát, Kármin, Medina, Zefír, Zengő

A Bavaria 32 Cruiser kimondottan ideális a balatoni adottságokhoz. A 2010-ben bevezetett, a BMW és a Farr Yacht Design által tervezett hajó igazi sikertörténet. A hajót könnyű kezelhetőség, tágas belső terek és magasszintű komfort jellemzi.

Lefoglalom Árak / felszerelés bővebben

Jeanneau 36i SOD vitorlás hajók

2 hajó: Gombóc Artúr, Sundance

A Jeanneau Sun Odyssey 36i az egyik legsikeresebb és legnépszerűbb charter hajó világszerte. Könnyen kezelhető, jó menettulajdonságokkal rendelkező túrahajó. 3 kabinos verziója kényelmes tartózkodást biztosít családok és baráti társaságok számára.

Lefoglalom Árak / felszerelés bővebben

Bavaria 36 Cruiser vitorlás hajó

1 hajó: Pollux

A Bavaria 36 Cruiser családi és baráti vitorlázásra kiválóan alkalmas, könnyen kezelhető, tágas hajó, 3 teljes értékű kabinnal rendelkezik.

Lefoglalom Árak / felszerelés bővebben